Ruim appartement op de begane grond met twee slaapkamers en tuin

 

Het nieuwe appartement is gelegen midden in het centrum op ongeveer 30 meter van de hoofdlocatie Keizer Karelplein 13 en 70 meter van het Vrijthof.

Het is een sfeervol ingericht appartement op de begane grond met een woonkamer, eigen keuken, badkamer en 2 slaapkamers. In de woonkamer bevindt zich een zithoek met tv en een eetgedeelte en open keuken. De bank in de woonkamer is een slaapbank en kan worden gebruikt voor boeking voor meer dan 4 personen. Via de woonkamer is er toegang tot de badkamer en via het halletje bij de keuken is er toegang tot de slaapkamers en het toilet. Er zijn twee slaapkamer, waarvan één grote slaapkamer met twee boxspring bedden en toegang tot de badkamer, en één kleinere slaapkamer met twee losse bedden. De ruime badkamer bestaat uit een douche en wastafel met badkamermeubel en een wasmachine met droger. De open keuken is compleet uitgerust en staat in directe verbinding met de woonkamer.

Het hele appartement heeft gratis uitstekende WIFI. Het Vrijthof bevindt zich op zo'n 70 meter en de markt op 200 meter. Echt centraler kunt u dus niet zitten. Dit leuke appartement is te reserveren voor 1 tot 6 personen.

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail